Tulipe Nero - Livrare si Returnare

Livrarea produselor se realizeaza in toata tara, prin firma de curierat specializata. Costul de transport pentru plata in avans prin transfer bancar este de 13 Lei . Costul de transport pentru plata ramburs este de 18.6 Lei.

Tarifele de mai sus sunt valabile in aria de acoperire standard Fan Curier. Pentru alte destinatii decat cele aflate in aria standard de acoperire a firmei de curierat, tariful de expeditie va fi comunicat pentru fiecare caz in parte, in momentul preluarii comenzii dumneavoastra de catre unul din reprezentantii Tulipe Nero.

Costul total pe care il va plati clientul va fi format din: costul produselor afisat pe site + costul de transport.

Durata aproximativa de livrare este de 2-3 zile lucratoare de la momentul confirmarii comenzii, in cazul produselor aflate in stoc.
Pentru produsele pentru care se efectueaza o comanda prealabila, termenul de livrare va fi comunicat telefonic de catre unul din reprezentantii Tulipe Nero.

Orice deteriorare cauzata produsului sau coletului trimis de catre noi, revine transportatorului conform legislatiei in vigoare.

In cazul in care un produs nu se potriveşte clientului sau clientul nu este multumit de produs, clientul are dreptul de a returna produsul în  termen de 14 zile de la primirea acestuia. Plata contravalorii returului urmeaza sa fie achitata de tulipenero.ro in maxim 30 de zile de la efectuarea returului.

Clientul trebuie sa trimita in prealabil o notificarea de returnare, prin mail inregistrat la adresa office@tulipenero.ro. Toate costurile generate de transportul produselor returnate vor fi suportate de catre client.

Plata contravalorii produselor se achita prin transfer bancar, catre client, in baza unor informatii furnizate in formularul de retur sau prin email la office@tulipenero.ro

In cazul returnarii unui produs, clientul este obligat sa returneze bunul fara niciun fel de deteriorare, in cantitatea initiala si in ambalajul original. Clientul trebuie sa anexeze in coletul  pe care il returneaza formularul de returnare cu sectiunea ce cuprinde: numarul de cont, banca la care este deschis si titularul contului, pentru a putea fi achitat returul.

About

Facebook